Uitgaan

Inloophuis houdt workshop en minimarkt

Advertentie:

Den Helder – Een workshopmiddag en minimarkt in Hotel Den Helder, georganiseerd door de vele vrijwilligers en andere betrokkenen van de Stichting Vrienden van het Inloophuis Den Helder. Dat gebeurt op zondag 10 oktober van 13:00 tot 17:30 uur.

De belangstellenden worden deelgenoot gemaakt van de sfeer en het werk van het Inloophuis. De bezoekers kunnen deelnemen aan workshops zoals bijvoorbeeld: muziek maken, creatief schrijven, bloemschikken, creativiteit, kinderactiviteit, biodanza en massages. Er volop ruimte voor informatie en gesprek en er is een taartenbakwedstrijd. Tot 13:15 uur kunnen zelf gebakken taarten worden ingeleverd. Rond 14:00 uur zal de uitslag bekend gemaakt worden.

De Helderse stadsdichter Yanaika Zomer heeft speciaal voor het Inloophuis een prachtig gedicht geschreven. Zij zal het zelf voorlezen, waarmee de middag wordt geopend. Het Inloophuis geeft rust en ondersteuning aan hen die het nodig hebben. Mensen met kanker en andere levensbedreigende ziektes. In het inloophuis zijn getrainde vrijwilligers aanwezig die weten hoe om te gaan met mensen in zulke vaak moeilijke situaties.

De entree bedraagt € 7,50. Hiermede kan deelgenomen worden aan activiteiten naar keuze. Voor verdere informatie zie de website

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button