GR2022HK

Raadsleden gezocht voor Jongerenpartij Hollands Kroon

Hollands Kroon – Bij de komende gemeenteraadsverkiezingen, maart volgend jaar, neemt in Hollands Kroon ook de nieuwe partij “Jongerenpartij Hollands Kroon” deel aan de verkiezingen. De partij wil het graag opnemen voor tal van zaken die jongeren aanspreken, maar is nog wel op zoek naar enkele geschikte kandidaat-raadsleden.

Initiatiefnemer Willem Bood heeft hoge verwachtingen van de verkiezingen. Hij schat in dat zijn partij niet alleen aardig wat zetels kan halen, maar ook deel gaat uitmaken van het nieuwe college. Voor de kandidatenlijst kan hij nog wat goede mensen gebruiken en hoewel het een ‘jongerenpartij’ is, zijn ook oudere mensen meer dan welkom. “Wij maken ons sterk voor de belangen van jongeren, maar dat betekent uiteraard niet dat al onze kandidaten jong moeten zijn. Ook mensen met wat meer levens- of politieke ervaring kunnen juist van grote waarde zijn”, aldus Bood.

De partij wil zich onder meer sterk maken voor meer betaalbare woningen voor jongeren. Ook wil Bood realiseren dat jongeren weer meer eigen plekken krijgen, waar ze ook zelf de leiding nemen. Wie mee wil helpen de partij groot te maken en zelf een plek op de lijst ambieert, kan zich telefonisch melden via 06-10353697 of even kijken op jongerenpartijhk.nl.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button