Den HelderZakelijk

Vertrouwd winkelteam in gloednieuwe Albert Heijn Julianadorp

Julianadorp – Zoals bekend komt er op de plaats van de DEEN in winkelcentrum De Riepel in Julianadorp een Albert Heijn. De winkel aan de Schoolweg 15 krijgt het allernieuwste concept, met veel aandacht voor vers, gemak en digitale innovaties.

De medewerkers uit de oude winkel blijven op dezelfde locatie aan het werk, laat AH weten. De opening vindt plaats op donderdag 21 oktober om 16:00 uur. Supermarktmanager Fred Rouwkema en zijn team nodigen iedereen uit om langs te komen. “We vieren een gezellig feestje met onder meer veel openingsacties en de bekende, levensgrote hamster. Voor de eerste 150 klanten zijn er leuke cadeautjes.”

Het pand wordt momenteel ingrijpend verbouwd. Er komen brede gangpaden en ruim opgezette afdelingen. De blikvanger wordt het grote versplein met keuze uit een enorm aanbod verse producten. Ook komen er zelfscankassa’s. “”Natuurlijk nemen we veel geliefde DEEN-producten mee, zoals de knoflooksaus, brood van bakkerij Pater en de bloemen- en plantenafdeling. En uiteraard de bekende, gemoedelijke sfeer. Het wordt in onze Albert Heijn net zo gezellig”, aldus de supermarktmanager.

Tijdens de verbouwing kunnen de oud-DEEN-klanten alvast kennismaken met een Albert Heijn in de buurt. Bijvoorbeeld in Den Helder aan de Marsdiepstraat 262, Vrede en Vrijheid 19 en Meeuwenstraat 2 of in Callantsoog aan de Schoolstraat 3.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

2 reacties

Reageer op dit bericht

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back to top button
%d bloggers liken dit: