Hollands Kroon

Bijeenkomsten over verduurzamen woningen

Bijna dagelijks worden we geconfronteerd met klimaatverandering en de verandering die we moeten doormaken als het gaat om ons energieverbruik. Maar hoe groot dit ook lijkt, zelf kunt u met hele kleine aanpassingen al een bijdrage leveren aan het verduurzamen van het energieverbruik.

Niet alleen voor de energietransitie, maar ook voor uw portemonnee. Daarom organiseert de gemeente Hollands Kroon drie bijeenkomsten over welke besparingsmogelijkheden er zijn. Tijdens deze bijeenkomsten kunnen belangstellenden ook vragen stellen aan experts op het gebied van verduurzaming van woningen.

Data en locaties
25 november 2019, 19:30 – 20:30, Anna Paulowna, De Ontmoeting (MFA), De Verwachting 1.
28 november 2019, 19:30 – 20:30, Lutjewinkel, Cultuurhuis De Kolk, Weereweg 32
2 december 2019, 19:30 – 20:30, Wieringerwerf, De Cultuurschuur, Loggersplein 1

Aanmelden
Wilt u bij een van deze bijeenkomsten aanwezig zijn? Dan kunt u zich via deze link inschrijven.

De bijeenkomsten worden georganiseerd in samenwerking met het Duurzaam Bouwloket. Dit is een onafhankelijk energieloket dat informeert en adviseert over alle mogelijke maatregelen op het gebied van duurzaam (ver-)bouwen, energiebesparing en het opwekken van energie. Kijk voor alle mogelijkheden op www.duurzaambouwloket.nl.

Toon meer

Ronald Boutkan

Bovenstaand bericht is geplaatst door Ronald Boutkan, hoofdredacteur van Regio Noordkop. Ronald woont in Julianadorp en is bereikbaar via hoofdredactie@regionoordkop.nl of telefonisch via 0643436070.

Wellicht ook interessant

Back to top button