Den Helder

Extra controle op parkeren

Advertentie:

De gemeentelijke handhavers in Den Helder controleren de komende weken op het (juist) parkeren rondom basisscholen. Nu het langer donker is, brengen ouders hun kinderen vaker met de auto naar school. Daarbij parkeren zij de auto vaak niet op de juiste wijze. Dat zorgt soms voor gevaarlijke situaties.

Met de actie hoopt de gemeente bewustwording hiervan te bevorderen, zodat de ouders de verkeersregels voortaan in acht nemen. Dat komt de veiligheid rondom de scholen ten goede.

De controles vinden in iedere wijk plaats bij twee basisscholen. De handhavers zullen eerst een paar dagen waarschuwen. Daarna schrijven zij boetes uit. De gemeente heeft de scholen ingelicht over de actie.

Toon meer

Ronald Boutkan

Ronald Boutkan is werkzaam als hoofdredacteur / algemeen directeur van Regio Noordkop. Ook presenteert hij Ron & Geer, Hollands Glorie en werkt hij mee aan De Week op Zaterdag, allen radioprogramma's van Regio Noordkop. Ronald woont in Den Helder en is bereikbaar via ronald@regionoordkop.nl of telefonisch via 0643436070.

Wellicht ook interessant

Back to top button