Sport

Badmintonners Zeemacht revancheren zich met ruime overwinning

Advertentie:

Den Helder – De badmintonners van Zeemacht 1 hebben in de uitwedstrijd met De Stolp 1 sportieve revanche genomen voor de eerder geleden 6-2 thuisnederlaag. In Koedijk was het dit keer Zeemacht dat met maar liefst 7-1 aan het langste eind trok en dat betekende meteen de grootste overwinning van dit seizoen tot nu toe.

Na de mannen en vrouwendubbel stond er al een 2-0 voorsprong op de borden door winst van Wilbert v.d. Berg/Dico Wouters en van Marina v.d. Berg/Susan Hazelaar in 3-gamers. De beide herensinglepartijen werden gelijkelijk verdeeld: Wilbert v.d. Berg won zijn partij, Marco de Boer moest zijn wedstrijd aan de tegenstander laten. Zowel Susan Hazelaar en Marina v.d. Berg wonnen het damesenkelspel en met een 5-1 voorsprong kwam de overwinning niet meer in gevaar.

Ook de beide gemengddubbelpartijen waren een prooi voor Zeemacht, al hadden ze daar wel drie games voor nodig. Eerst was er daar de overwinning van Susan Hazelaar en Dico Wouters en vervolgens lieten ook Marina v.d. Berg en Marco de Boer zich niet onbetuigd.

Vijfde
Door deze ruime overwinning neemt het team verder afstand van de degradatieplaatsen en staat zelfs nu keurig vijfde. Komende zondag 17 december de laatste wedstrijd van dit jaar, om 10:00 uur een thuisontmoeting in sporthal “De Brug” tegen het op de tweede plaats staande Swish uit Krommenie.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button