112

Touringcarchauffeur mag niet meer rijden

Advertentie:

De politie heeft deze week in de Helderse wijk De Schooten voorkomen dat een touringcarchauffeur de weg op ging. Het rijbewijs van de man was namelijk eerder al ingenomen.

Agenten zagen een touringcar staan en het vermoeden bestond dat deze in gebruik was bij een man welke zijn rijbewijs had moeten inleveren in verband met het feit dat hij enkele weken geleden onder invloed van drugs reed. Om te voorkomen dat hij nu zou gaan rijden is zijn baas gebeld en is doorgegeven dat hij niet meer mocht rijden.

De agenten hebben hiermee voorkomen dat de man een strafbaar feit zou plegen en de passagiers in de bus zonder chauffeur zouden komen te zitten op weg naar hun werk. De man gaf overigens aan niet te weten dat zijn rijbewijs in beslag was genomen.

Toon meer

Ronald Boutkan

Ronald Boutkan is werkzaam als hoofdredacteur / algemeen directeur van Regio Noordkop. Ook presenteert hij Ron & Geer, Hollands Glorie en werkt hij mee aan De Week op Zaterdag, allen radioprogramma's van Regio Noordkop. Ronald woont in Den Helder en is bereikbaar via ronald@regionoordkop.nl of telefonisch via 0643436070.

Wellicht ook interessant

Back to top button