Hollands Kroon

Laptop voor Zweefvliegcentrum Noordkop

Advertentie:

Hollands Kroon – De Hollands Kroonse Uitdaging zamelde afgeschreven laptops in voor ICT vanaf Morgen. Daarmee kan deze social enterprise weer veel goed en duurzaam werk doen. Als dank daarvoor mocht de Uitdaging een gerefurbishde laptop aan een vereniging schenken.

Zweefvliegcentrum Noordkop vroeg er één. De laptop ging naar deze vereniging. Kort geleden reageerden zij ook al met succes op de aanbieding van een koffiemachine door de Rabobank. Hiervoor willen zij graag iets terug doen en bieden twee passagiersvluchten in een zweefvliegtuig aan. Deze worden binnenkort verloot onder vrijwilligers van andere verenigingen.

Meer informatie
Wanneer de vluchten zijn, hangt nog even af van de coronaprotocollen. Hou de media van de Hollands Kroonse Uitdaging daarvoor in de gaten. Kijk voor meer informatie over Zweegvliegcentrum Noordkop op zweef.nl en voor meer informatie over ICT vanaf Morgen op ictvanafmorgen.nl.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button