Den HelderZakelijk

De twaalf meest vernieuwende ondernemers zijn bekend

Stemmen kan van 8 tot en met 14 november 2022

Advertentie:

Den Helder – Twaalf Helderse ondernemers zijn aangedragen als meest vernieuwende ondernemer. Zes daarvan maken kans op een bos bloemen en verrassingspakket. Wie van de genomineerde bedrijven blinkt uit in vernieuwend ondernemerschap? Inwoners kunnen daarover beslissen door hun stem uit te brengen op een van de voorgedragen ondernemers.

Van dinsdag 8 november tot en met maandag 14 november kunnen inwoners hun stem uitbrengen en hiermee bepalen wie de zes meest vernieuwende ondernemers zijn. Deze zes krijgen een verrassingspakket en een bos bloemen. Persoonlijk bezorgd op donderdag 17 november door wethouder economie Tessa Augustijn.

Op deze ondernemers (gerangschikt op alfabetische volgorde) kan men van 8 tot en met 14 november 2022 stemmen:

Waardering voor vernieuwende ondernemers
‘Ondernemers zijn vaak creatieve mensen’, weet wethouder Tessa Augustijn. ‘Zij zoeken voortdurend naar mogelijkheden om hun bedrijf succesvol verder te ontwikkelen en zijn daarmee een inspiratiebron voor anderen. Als ik zie wat de genomineerde ondernemers aan vernieuwende initiatieven hebben ontwikkeld, dan zie je ook dat er kansen liggen voor versterking van de Helderse economie.’

Inwoners die willen stemmen kunnen zich registreren op ingesprek.denhelder.nl. Daarna kunnen zij een stem uitbrengen op de ondernemer van hun voorkeur. Stemmen kan tot en met maandag 14 november. Het blijft tot het laatste moment spannend wat dit betekent voor de eindstand.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button