112Hollands Kroon

Inbreker aangehouden in Middenmeer

Hollands Kroon – Dat inbreken niet altijd loont ondervond een 42-jarige inbreker uit Amsterdam zaterdagochtend. Hij pleegde tussen vrijdag 4 en zaterdag 5 november drie inbraken in Winkel. Door een oplettende bewoner werd de man aangehouden in Middenmeer.

De man brak eerder in aan de Scheidersweg, de Bosstraat en de Wilgenstraat in Winkel. De buit bestond volgens wijkagent Bas Dirkmaat uit sieraden, geld en wat digitale apparatuur. Een van de bewoners had de man gezien, waarna de politie hem in Middenmeer in de kraag kon vatten. De Amsterdammer is een bekende van de politie.

Wie wat gezien of gehoord heeft of er camerabeelden van heeft, wordt verzocht onder vermelding van het procesnummer 231284 contact op te nemen met de politie. Dat kan via het algemene nummer: 0900-8844, of via via bas.dirkmaat@politie.nl.

Toon meer

Cor Lont

Dit bericht is geplaatst door Cor Lont. Ik ben al vele jaren op vrijwillige basis werkzaam bij de omroep. Mijn taak is het schrijven van allerlei artikelen en het maken van korte videoreportages. Ik ben bereikbaar via cor@regionoordkop.nl.

Wellicht ook interessant

Back to top button