Uitgaan

Media Ukkie Dagen bij de bibliotheek

Advertentie:

Kop van Noord-Holland – De Media Ukkie Dagen vinden van 5 tot en met 12 april plaats. Speciaal tijdens deze week organiseert de bibliotheek Boekjes en Brabbels voor (groot)ouders en hun kleintjes in Julianadorp, Texel, Anna Paulowna, Schagen, Tuitjenhorn en Nieuwe Niedorp. Ook wordt er op 4 april een landelijk webinar georganiseerd met pedagoog Marije Lagendijk.

Boekjes en Brabbels is een gezellige en inspirerende ochtend in de bibliotheek voor (groot)ouders met jonge kinderen. Tijdens de Media Ukkie Dagen staat de Boekjes en Brabbels in teken van het gebruik van media. Wanneer hebben welke media het juiste effect op de kleintjes? En wanneer kun je beter even zonder? De inloop is om 09.30 uur en de ochtend wordt afgesloten met een kopje koffie. Na afloop gaan de deelnemers met inspiratie en tips naar huis. De verschillende data van de bibliotheken zijn te vinden op de website van KopGroep Bibliotheken.

Marije Lagendijk, mediapedagoog, geef in de webinar op 4 april om 19:30 uur antwoorden op alle vragen rondom digitale media voor ukkies van nul tot en met zes jaar. Deelname kost € 6,50. Het webinar is interactief, maar deelnemers zijn niet in beeld. Vragen stellen kan via de chat. Meer informatie en de aanmeldlink is te vinden op de website van KopGroep Bibliotheken.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button