Den Helder

Jolly Christmas bij ’t Schuthok

Advertentie:

Sommige goede gewoonten hebben de potentie uit te groeien tot fantastische tradities, Jolly Christmas is er één van. Met veel plezier stelt dierentehuis ’t Schuthok in Den Helder iedereen in de gelegenheid om kerstman of kerstvrouw te worden voor de dieren in het asiel.

“Het allermooiste cadeau is natuurlijk een warm mandje bij een lief baasje, maar we begrijpen dat niet iedereen in de gelegenheid is een dier te adopteren”, zegt Bianca Engels. “Bovendien past niet ieder dier in elke leefsituatie en er moet ook zoiets als een klik aanwezig zijn om het samenwonen tot een succes te maken. Maar iedereen kan meedoen met Jolly Christmas!”

“Net als vorig jaar willen we graag elke kattenkamer, alle honden en iedere konijnen- en caviaruimte onder de aandacht brengen. Op facebook worden alle dieren voorgesteld inclusief verlanglijstje, zodat mensen die willen meedoen precies weten waar behoefte aan is. Natuurlijk mogen meerdere dieren delen in de gulle gaven en giften!

De foto’s worden gedeeld in het album Jolly Christmas 2019 op facebook. Het wensenlijstje van alle dieren staat op en naast elke foto. Er zijn cadeautjes voor elke portemonnee, zodat iedereen kan meedoen. Wie wil kan ook kiezen voor een bijdrage voor medische zorg of dieetvoeding. Denk bij medicatie bijvoorbeeld aan pijnstilling, hartmedicatie, antibiotica, enz. Niet altijd vrij verkrijgbaar, daarom hebben we een waardebon bedacht. U vult het bedrag in, naar eigen inzicht, en wij kunnen het besteden bij de dierenartsen verbonden aan ’t Schuthok.”

Praktisch: cadeautje(s) kunnen worden afgeleverd bij Dierenasiel ’t Schuthok, tot en met dinsdag 24 december.

Toon meer

Ronald Boutkan

Ronald Boutkan is werkzaam als hoofdredacteur / algemeen directeur van Regio Noordkop. Ook presenteert hij Ron & Geer, Hollands Glorie en werkt hij mee aan De Week op Zaterdag, allen radioprogramma's van Regio Noordkop. Ronald woont in Den Helder en is bereikbaar via ronald@regionoordkop.nl of telefonisch via 0643436070.

Wellicht ook interessant

Back to top button