Uitgaan

Kerstliedjes in bibliotheken

Advertentie:

Vocalgroep Dicht bij C geeft zaterdagmiddag 14 december om 13.00 en om 14.00 uur een sfeervol kerstoptreden in het trappenhuis van bibliotheek School 7. De groep oefent wekelijks bij Triade onder leiding van zangdocente Hanneke Bergsma. Het repertoire bestaat uit popsongs, musical en ballads, maar bevat ook sfeervolle kerstliedjes. Met elkaar zingen en plezier hebben straalt van de optredens af.

Het multiculturele koor Rainbow zingt vrijdagmiddag 20 december kerstliedjes uit diverse landen in de bibliotheek van Nieuw Den Helder. Normaal gesproken zingen de koorleden in klederdracht afkomstig uit het land waar zij vandaan komen, maar voor deze gelegenheid wisselen zij hun kleurrijke outfits om voor wat meer traditionele feestkleding. Het optreden is tussen 14.00 en 16.00 uur, voor warme chocomelk en een koekje wordt gezorgd.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button