112

Man slaat raam in van sportschool

Advertentie:

De politie van Den Helder heeft in de nacht van vrijdag op zaterdag, rond 01.30 uur, een man aangehouden op Willemsoord ter zake vernieling.

De man had eerder voor problemen gezorgd binnen een horecagelegenheid. Tevens was hij duidelijk onder invloed van drank en drugs. Door de beveiliging en politie werd de man gesommeerd om weg te gaan en het terrein te verlaten.

Terwijl de man wegliep vond hij het nodig om een raam in te slaan bij een sportschool. Na een achtervolging te voet is de man aangehouden. Hij had behoorlijke verwondingen aan zijn hand opgelopen door de vernieling. Nadat hij is behandeld bij de huisartsenpost is hij voor nader onderzoek en ontnuchtering ingesloten.

Toon meer

Ronald Boutkan

Ronald Boutkan is werkzaam als hoofdredacteur / algemeen directeur van Regio Noordkop. Ook presenteert hij Ron & Geer, Hollands Glorie en werkt hij mee aan De Week op Zaterdag, allen radioprogramma's van Regio Noordkop. Ronald woont in Den Helder en is bereikbaar via ronald@regionoordkop.nl of telefonisch via 0643436070.

Wellicht ook interessant

Back to top button