Uitgaan

Bijzondere Top 2000 kerkdienst in de Vredeskerk

Advertentie:

Den Helder – Voor de derde keer wordt in de Vredeskerk een speciale Top 2000 kerkdienst gehouden. Deze vindt plaats op zondag 27 december en haakt aan bij de traditionele Top 2000 van  NPO Radio 2.

In de Top 2000 staan veel nummers met inhoud: nummers die emoties teweeg brengen, kippenvel geven en herinneringen oproepen. “We geloven in de kracht van de popmuziek, daarom verdienen nummers uit de Top 2000 een plek in onze kerk en houden we deze speciale kerkdienst. Op de website Top2000kerkdienst.nl staat een overzicht van alle diensten door het hele land. Ook kunnen bezoekers een stem uitbrengen voor de Top 2000 kerkdienst in Den Helder.

Pastor André Martens gaat voor in deze kerkdienst. Omdat een volle kerk in deze tijd niet mogelijk is, wordt ook digitale techniek ingezet. Berichten en gebedsintenties worden gedeeld via WhatsApp. Daarnaast wordt de dienst ook uitgezonden via https://www.kerkomroep.nl/#/kerken/10208

Vanwege de Corona maatregelen kan slechts een gelimiteerd aantal mensen aanwezig zijn tijdens de dienst en is vooraf aanmelden noodzakelijk. Aanmelden voor de dienst kan door een mail te sturen naar top2000@pkndenhelder.nl. De toegang van deze Top 2000 kerkdienst is gratis, bij de uitgang wordt gecollecteerd voor de kerstcampagne van Kerk in Actie, voor vluchtelingenkinderen Griekenland.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button