Schagen

Auto vliegt uit de bocht, jongens komen met de schrik vrij

Schagen – Op de Polderweg, bij de rotonde naast de Basic-Fit in Schagen, is op dinsdagochtend een auto met drie jonge inzittenden uit de bocht gevlogen. De auto kwam vlak naast de sloot tot stilstand, waardoor iedereen met de schrik vrij kwam.

De schrikblokken waardoor de bestuurder de macht over het stuur verloor.

De stenen in de binnenbocht waren volgens de bestuurder de boosdoener. De auto raakte zo’n schrikblok met een wiel, waarna de automobilist de macht over het stuur verloor. De moeder van één van de jongens, waarmee al telefonisch contact was geweest, zag de oorzaak eerder in het stoere rijgedrag van de bestuurder. Die liet weten het zonde te vinden als zijn auto hierdoor kapot is gegaan, maar ook blij te zijn dat hij er gelukkig niet veel voor betaald heeft.

Los van een klein wondje aan de duim van één van de jongens is er gelukkig niemand gewond geraakt. Ze zijn wel geschrokken, omdat ook zij zich beseffen dat het anders had kunnen aflopen wanneer de auto wel in het water was beland.

De auto kwam vlak naast de sloot tot stilstand.
Toon meer

Stijn Vos

Stijn Vos is werkzaam als politiek verslaggever bij Regio Noordkop. E-mail: stijn@regionoordkop.nl

Wellicht ook interessant

5 reacties

  1. Ga jij maar eens volgas over zo’n blok, dan hoor piep je wel anders

   1. Je hoort helemaal niet over zo’n blok te rijden… Laat staan vol gas…

    1. Pas na het behalen van het rijbewijs leer je écht rijden.

     Dit is een dure les; maar gelukkig alleen blikschade.

   2. ik weet niet waar jij je rijbewijs gehaald hebt maar ben niet verbaasd dat er zoveel jongelui in de greppel belanden tegenwoordig en de premies het dubbele zijn, vol gas door de bocht beloofd weinig goeds en blaakt niet erg uit van inzicht en rijvaardigheid….

Back to top button
%d bloggers liken dit: