Sport

Nieuwe data voor clinics afrodance en hiphop

Advertentie:

Den Helder – Team Sportservice en Rik Niks hebben december tot dansmaand gebombardeerd. Er zouden drie clinics gegeven worden, maar het zijn er nu twee. De dansworkshops afrodance en hiphop zijn in de zaal van Triade, moderne dans gaat voorlopig niet door. Jordy van Kesteren van Team Sportservice: “We zijn al een hele tijd met de organisatie bezig. Goede, echt professionele dansers zoeken en natuurlijk locaties om ze te geven. De clinics zouden doordeweeks in de avond zijn, maar toen kwam de persconferentie.”

En daarin werd besloten dat je na 17 uur niet meer binnen mag sporten of naar horeca en cultuurinstellingen mag. Van Kesteren en Rik Niks gingen direct aan de slag om de populaire clinics op een andere dag en andere tijd onder te brengen. “Vandaag hebben we het bijna helemaal rond gekregen. Afrodance van Suela Wilsterman en de hiphopclinic van Rens van Hoof hebben we verplaatst naar zaterdag 12 december in de middag. We starten om 13:30 uur. Moderne dans hebben we nog niet rond kunnen krijgen met Tara Masimer. We gaan nu kijken of die naar januari kan.”

Inschrijven is verplicht
Op de website kunnen jongeren van 12 tot en met 27 jaar zich inschrijven. Team Sportservice hanteert de dan geldende coronamaatregelen van het RIVM. Iedereen die 18 jaar of ouder is, moet een corona-toegangsbewijs kunnen tonen. Meer weten? Neem contact op met Jordy van Kesteren (Den Helder) via jvankesteren@teamsportservice.nl.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button