112

Auto brandt uit in de Schoenerstraat, politie vermoedt opzet

Advertentie:

Den Helder – De brandweer werd woensdagnacht rond 04.50 uur gealarmeerd voor een brand in de Schoenerstraat en vond ter plaatse een personenauto, waarbij vuur en rook onder de motorkap vandaan kwam. De blussing ging vrij snel, maar de brandweer kon niet voorkomen dat de voorzijde en het motorcompartiment volledig werden vernield.

De auto, volgens buren net aangeschaft, is total loss en zal na forensisch onderzoek worden afgevoerd. De politie heeft aanwijzingen dat er sprake is van brandstichting. Buren hebben iemand na het ontdekken van de brand weg zien lopen.

De politie is op zoek naar eventuele getuigen en camerabeelden rond het tijdstip van de brand.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

1 reactie

  1. Nu weer ’s nachts drie auto’s in de brand in Den Helder. http://www.noordhollandsdagblad.nl/cnt/dmf20221214_23997928 De zoveelste keer dat dit gebeurd en hoeveel auto’s moeten er nog aan gaan en eigenaren gedupeerd worden zonder dat de dader gepakt wordt? Orion 3, Schoenerstraat 1, Kanaalweg 3, Asterstraat 3, 2e Vroonstraat 1 Huygensstraat 1, Elzenstraat 2, Vechtstraat 1 en ga zo maar door!

Wellicht ook interessant

Back to top button