Den Helder

Verzekeraar vergoedt sanerings- en herstelkosten na brand Nieuweweg 17

Advertentie:

Den Helder – De verzekeraar van het door brand getroffen bedrijf aan de Nieuweweg 17 gaat alle saneringskosten vergoeden en de sanering verder afhandelen. Ook eventuele herstelkosten worden gedekt. De Omgevingsdienst heeft de betrokkenen dinsdagmiddag persoonlijk ingelicht.

Burgemeester De Boer betreurt de onzekerheid waarin de betrokkenen hebben verkeerd, maar is blij met de oplossing die er is gekomen. “In eerste instantie had de volksgezondheid de hoogste prioriteit. Daarna hebben we ons voortdurend ingezet voor een ieder zo goed mogelijke oplossing. We zijn blij dat met deze uitkomst de financiële zorgen van de betrokkenen worden weggenomen. Zij konden niets aan de brand doen en waren gedupeerden in dit verhaal.”

Overdracht
Eerder meldde de gemeente Den Helder de opdracht tot sanering te hebben overgenomen, omdat het proces door onduidelijkheid over de dekking van de schade dreigde stil te vallen. Deze opdracht is inmiddels overgedragen aan de verzekeraar, die met de betrokkenen contact zal opnemen om de afhandeling verder inhoudelijk te bespreken.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button