Hollands Kroon

Repaircafé open in Middenmeer

Advertentie:

Middenmeer – Het Repaircafé in het Posthuis in Middenmeer is weer open op donderdag 21 december. Het Repaircafé is elke derde donderdag van de maand geopend van 10:00 tot 12:00 uur. Bij het Repaircafé staan vrijwilligers klaar om te helpen met het repareren van kleine elektrische apparaten, kleine houten meubels.

Samen met de vrijwilliger gaat de aanbieder aan de slag met de reparatie. Zo wordt informatie en advies gegeven over hoe het defect gerepareerd kan worden. Daarnaast is het Repaircafé ook gezellig en ontmoeten de bezoekers er andere mensen uit de omgeving. Gebruik van het Repaircafé is kosteloos en een bezoek hoeft niet vooraf gemeld te worden.

Ook is er gelegenheid om even een kop koffie te drinken. Neem voor meer informatie contact op met Wonen Plus Welzijn, tel: 0227- 600079 (iedere werkdag bereikbaar tussen 09:00 en 12:00 uur) of per mail wieringermeer@wonenpluswelzijn.nl of www.repaircafe.nl .

Toon meer

Uwe Smit

Uwe is als vrijwilliger actief voor de omroep. Hij is twee keer per week werkzaam als bureauredacteur ter ondersteuning van de redactie. Contact met Uwe? Mail naar uwe@regionoordkop.nl.

Wellicht ook interessant

Back to top button