Den Helder

De winnaars van Sleep je Groen

Advertentie:

Den Helder – De winnaars van de jaarlijkse actie Sleep je Groen zijn bekend. Op zaterdag 4 januari zijn tijdens de actie 3227 kerstbomen verzameld. Veel kinderen, soms met ouders en grootouders zijn weer op pad gegaan om de kerstbomen te verslepen naar de inzamellocaties.

Net als andere jaren werden in Julianadorp de meeste bomen ingezameld: 1034 bomen! Den Helder West volgt met 907 bomen. In De Schooten kwamen 527 bomen op de stapel te liggen. In Nieuw Den Helder en Huisduinen zijn 477 bomen verzameld en Den Helder Oost sluit de rij met 282 ingezamelde kerstbomen. Vanaf deze plek: bedankt slepers! Deze bomen gaan we versnipperen. Daarna worden ze in een bio-vergasser omgezet in groene energie.

De inzamelkampioenen van dit jaar zijn Roy, Lynn, Justin en Sannah Spitters. Zij hebben in die ene week na kerst 286 bomen ingeleverd. Wat een fantastisch resultaat!

Uitslag loterij
De kerstbomenverzamelaars kregen per ingeleverde boom twintig eurocent en een lootje. Daarmee maken ze kans op mooie prijzen! De gelukkige bezitters van onderstaande lotnummers zijn in de prijzen gevallen:

De Schooten (oranje)                           117       205       515

Den Helder West (groen)                      49        79        151       186       723

Den Helder Oost (wit)                           913

Julianadorp (geel)                                 2         341       516       925

Julianadorp   (blauw)                            30

Nieuw Den Helder/Huisduinen (roze)      209       439

Staat je lootje erbij? Kom dan woensdag 22 januari naar de kantine van het wijkteam Stadsbeheer aan de Ambachtsweg 25. Hier reikt wethouder De Vrij om 15.00 uur de prijzen uit. Vergeet niet je lootje mee te nemen!

Toon meer

Ronald Boutkan

Ronald Boutkan is werkzaam als hoofdredacteur / algemeen directeur van Regio Noordkop. Ook presenteert hij Ron & Geer, Hollands Glorie en werkt hij mee aan De Week op Zaterdag, allen radioprogramma's van Regio Noordkop. Ronald woont in Den Helder en is bereikbaar via ronald@regionoordkop.nl of telefonisch via 0643436070.

Wellicht ook interessant

Back to top button