Hollands Kroon

Fractieoverleg D66 Hollands Kroon

Anna Paulowna- De fractie D66 van de gemeenteraad Hollands Kroon bepreekt op maandag 13 januari 20.00 uur de agendapunten voor de gemeenteraadsvergadering van 23 januari. Dat doen ze in de vergaderruimte MFA in het gemeentehuis in Anna Paulowna.

Tijdens deze bijeenkomst vindt ook een oriënteringsgesprek plaats voor de openbare bijeenkomst voor de vier gemeenteraden in de Kop over de Regionale Energie Transitie die 15 januari in de Kampanje Den Helder is georganiseerd. Het moment dat in de gemeente Hollands Kroon een eerste stap in de plannen voor uitvoering van de overgang naar andere energiebronnen worden gezet komt steeds dichterbij.

De fractie van D66 nodigt belangstellenden uit om hierover mee te praten of een eigen onderwerp in te brengen. Graag even van te voren aanmelden bij liesbethvlietstra@hollandskroon.nl of 0651544736.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button