Jeugd

Meezingavond kinderkoor Joy

Advertentie:

Den Helder – Kindergospelkoor Joy is al meer dan twintig jaar een bekend kinderkoor in deze regio als een interkerkelijk kinderkoor voor kinderen van zes tot en met twaalf jaar. Sinds 2,5 jaar staat Vera van Tol-van Suijlekom als dirigente voor dit koor en is dit kinderkoor een mooie aanvulling voor een bijzondere kinderkerk, doop of dienst. Het repertoire bestaat uit kindergeloofsliederen met onder andere Make Some Noice Kids, Meester Richard, maar ook kinderopwekking en muziek uit Zingen en Opstaan.

Met het kinderkoor Joy is het altijd een muzikaal feestje, waarmee het koor het woord van God muzikaal en zingend wil doorgeven. Wie nieuwsgierig is geworden en graag zingt over God en over wat ons met Hem verbindt, kan gezellig komen meezingen met het koor op een open meezingavond op woensdag 15 januari om 18:15 uur in de Nieuwe Kerk aan de Weststraat in Den Helder. Een vriend of vriendin is ook van harte welkom.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button