Jeugd

Nieuwe lessen ponyrijden bij de Wironruiters

Advertentie:

Hippolytushoef – Het jaar is nog maar net begonnen en de Wironruiters komen al met een nieuwe les. Op zaterdagochtend kan de jongste jeugd nu ook wekelijks les krijgen van de Kim van Dijk. Kim, die sinds de zomer 2019 betrokken is geraakt bij de Wironruiters. Zij leert de kinderen op spelenderwijze al echt ponyrijden. Deelnemers van 6 tot 10 jaar rijden los. Kim biedt afwisseling in haar lessen, dit doet ze door gebruik te maken van pionnen en balken en er is volop ruimte om ook te dollen met elkaar.

Deze nieuwe clubles is een ‘logisch vervolg’ op de opstartlessen die per 25 januari voor de derde keer aangeboden worden. Het fijne van deze lessen is dat deelnemers nog nergens aan vast zitten. Kinderen kunnen echt even proberen of het écht leuk is en er al aan toe is om wekelijks les te krijgen.

Om mee te kunnen doen met deze lesjes of de clubles dienen de deelnemers te beschikken over een eigen pony of een verzorg-/leenpony. Op dit moment wordt de indeling gevormd voor de aankomende reeks lessen. Aanmelden en meer informatie hierover is te vinden op de website www.wironruiters.nl of door een mail te sturen aan activiteiten@wironruiters.nl

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button