Schagen

Cursus Omgaan met pubers

Schagen – De gratis oudercursus “Omgaan met pubers” start op 8 februari 2021. Dit is een cursus over opvoeden tijdens de puberteit en is bedoeld voor ouders en/of opvoeders van ‘pubers’ in de leeftijd van 12 tot en met 16 jaar. De cursus wordt gehouden in Schagen.

De cursus besteedt aandacht aan de veranderingen in de puberteit, de leuke en lastige kanten van omgaan met pubers en hoe ouders goed contact kunnen onderhouden en ruzies kunnen voorkomen. Ouders die de cursus eerder volgden, vertellen dat het contact met hun kind verbeterd is. Ook hebben zij veel gehad aan het uitwisselen van ervaringen met andere ouders.

Data, tijd, locatie en kosten

    • Data     : 8 en 15 februari, dinsdag 2 maart, maandag 8, 15 en 22 maart 2021
    • Tijd     : 19:30 – 21:30 uur
    • Locatie : Gezondheidscentrum Zuiderweg, Zuiderweg 25, 1741 NA  Schagen
    • Kosten  : De gemeente Schagen biedt deze cursus gratis aan.

Naast deze bijeenkomst/cursus organiseert GGD Hollands Noorden nog veel meer bijeenkomsten en cursussen. Ouders/opvoeders kunnen op de website van de het cursusbureau (www.ggdhn.nl/cursussen) een up-to-date overzicht vinden van het aanbod in de regio.

Aanmelden en/of meer informatie
Ouders/opvoeders kunnen zich aanmelden bij GGD Hollands Noorden via het inschrijfformulier zie www.ggdhn.nl/cursussen. Bij vragen kan contact opgenomen worden met het cursusbureau via cursusbureau@ggdhn.nl of 088-01 00 557 (bereikbaar van ma t/m vrij van 08.30-16.30 uur).

Toon meer

Jamie Verboon

Mijn naam is Jamie Verboon (20) studente aan het Mediacollege in Amsterdam. Tijdens mijn stage bij Regio Noordkop richt ik mij vooral op redactiewerk en radio. Ik ben bereikbaar via jamie@regionoordkop.nl.

Wellicht ook interessant

Back to top button