Hollands Kroon

Tulpen Drive Thru op Nationale Tulpendag

Advertentie:

Slootdorp – Kwekerij Siem Munster organiseert in Slootdorp een Tulpen Drive Thru door de schuren van de kwekerij. Deze vindt plaats op zaterdag 16 januari, de dag waarop de tiende Nationale Tulpendag zou zijn.

“Nu de dagen langer worden is het tijd voor tulpen in huis. Ook al is het nog koud, het voorjaar lonkt en de mensen willen graag wat kleur in huis halen. Het thema van de tulpendag is ‘Let’s Connect!’ en hoe verbind je je in tijden van afstand beter dan met een bloemetje? Het is leuk om met een mooie bos tulpen een blijk van aandacht en medeleven te geven aan de mensen die je lief zijn en tegelijkertijd doe jezelf en je gezin een lol met een leuke rit door de polder en dwars door de schuren van onze kwekerij. Behalve voor het kopen van de traditionele bossen tulpen kan men de 16e ook terecht voor tulpen met bol, leuk voor in de vaas of op een schaal als schoof samengebonden. Er zijn trouwens die dag veel boerenkraampjes langs de weg open in de Wieringermeer en op Wieringen, in onze Drive Thru geven we de mensen ook meteen een lijst met routekaart mee!”

Informatie
De Tulpen Drive Thru wordt gehouden op zaterdag 16 januari van 11.00 tot 16.00 uur bij Kwekerij Siem Munster, Wierweg 7 in Slootdorp. Bezoekers kunnen met de auto de schuur in rijden waar medewerkers klaar staan om de tulpen in de achterbak te leggen. Tijdens de Drive Thru worden alle veiligheidsmaatregelen rondom Covid-19 in acht genomen. Alle tulpen die Munster teelt worden geteeld op potgrond, van grote bolmaten, om verzekerd te zijn van bloemistenkwaliteit. Kwekerij Siem Munster levert alleen duurzaam geteelde tulpen, MPS-A gecertificeerd.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button