Hollands Kroon

Pinautomaat Hippolytushoef niet meer te repareren

Hippolytushoef – De pinautomaat op ’t Hoekje in Hippolytushoef is weer stuk en bij navraag bij Geldmaat wordt gemeld dat de automaat ook niet meer te repareren is.

Volgens een woordvoerster van Geldmaat is er iets van buitenaf gebeurd, waardoor deze niet meer te repareren is. Wat er precies aan de hand is met de machine, is niet bekendgemaakt.

Reparatie is dus niet aan de orde, dus blijft vervanging over. De automaat moet plaats maken voor een nieuwe, maar het is niet bekend hoelang het gaat duren voordat die nieuwe automaat komt. Voor geldopname of storting moeten de inwoners van het dorp voorlopig naar de dichtstbijzijnde Geldmaat. Dat betekent een reisje naar Den Oever of Anna Paulowna.

Toon meer

Cor Lont

Dit bericht is geplaatst door Cor Lont. Ik ben al vele jaren op vrijwillige basis werkzaam bij de omroep. Mijn taak is het schrijven van allerlei artikelen en het maken van korte videoreportages. Ik ben bereikbaar via cor@regionoordkop.nl.

Wellicht ook interessant

1 reactie

  1. amateuristisch clubje dat geldmaat, maar de boodschap is duidelijk, de overheid wil van contant geld af en dit is de manier om dit te bewerkstelligen, hoe vaak zijn de automaten gemiddeld wel niet buiten gebruik, ik sta vaak genoeg voor een automaat die “tijdelijk buiten gebruik” is

Back to top button
%d bloggers liken dit: