Uitgaan

Pop in de Kop terug naar 2021

Den Helder – De landelijk populaire muziekquiz Pop in de Kop keert 21 januari terug naar de online variant. De quiz vindt normaal gesproken plaats vanuit een locatie in Den Helder, maar dit keer vanuit Poppodium Victorie in Alkmaar. Wop van Eis en Stephan Wegman nemen de deelnemers nog een keer mee terug naar 2021.

Rondes vol muziekplezier: zoals altijd beginnen de heren met de intro’s, maar deze quiz hebben de deelnemers ook een ruimtepak, handschoenen, een sjaal en zangkunsten nodig! “Met een hapje en een drankje nemen de Nick & Simon van het online popquizzen op vrijdagavond 21 januari even het afgelopen jaar door!”

Meedoen kan via de volgende link: https://www.twitch.tv/podiumvictorie. Digitale inloop vanaf 20:00 uur, start stipt om 20:30 uur. “Zorg dat je de stream kunt kijken via een laptop, tv, of tablet en zorg dat je een tweede apparaat (bijvoorbeeld mobiele telefoon) hebt voor het invoeren van de antwoorden.”

Per ronde is er een apart antwoordformulier. Na de popquiz wordt de uitslag zo snel mogelijk online bekend gemaakt. Meer informatie op popindekop.nl.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button