Overige

Samen in actie voor een gezonde leefstijl

Advertentie:

Kop van Noord-Holland – Apothekers en Leefstijlcoaches slaan de handen ineen om een gezonde leefstijl voor zoveel mogelijk mensen bereikbaar te maken. Dat doen zij onder meer in de periode van 31 januari tot en met 4 februari, waarin de leefstijlcoaches van Dietist & Leefstijl en een aantal apotheken in de Kop van Noord Holland de Apotheek Leefstijlweek organiseren.

De apotheker en leefstijlcoach kijken samen met de deelnemer naar zijn/haar leefstijl. Voeding, beweging, ontspanning, slaap, medicijngebruik: is dit goed in balans? Tijdens deze week kunnen mensen zich aanmelden voor een gratis en vrijblijvende leefstijlcheck. De leefstijlcoach en de apotheker adviseren over de mogelijkheden om de leefstijl (nog meer) te verbeteren.

De apotheken die meedoen zijn: de Texelse Apotheek (Den Burg), Apotheek Hollands Kroon (Anna Paulowna), Apotheek Zuiderhaaks en Apotheek Bernhardplein (beiden Den Helder). Aanmelden kan telefonisch (0223-234577) of via de website: www.dietist-leefstijl.nl/leefstijlweek.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button