Den Helder

Reünie Van Loo School in de Pimpandoer

Adverentie

Den Helder – Erik Houweling organiseert zaterdag 29 februari een reünie van de helaas al afgebroken Van Loo School, die vroeger in Oud Den Helder heeft gestaan.

“Het is al is eerder geprobeerd, maar helaas is dit toen niet doorgegaan”, vertelt Erik. “Maar dit jaar gaat het wel gebeuren!” De locatie wordt café Pimpandoer op Willemsoord. De oud-leerlingen en leraren worden vanaf 20.00 uur ontvangen. “Het idee is ook om alle jaartallen bij elkaar te brengen, dit bleek via Facebook al direct een groot succes. Uit alle jaartallen zijn al aanmeldingen binnen en het ziet er naar uit dat er nu al rond de 200 oud-leerlingen aanwezig zullen zijn in de leeftijdscategorie 30-75, geweldig dus!”

De toegang is volledig gratis en er is uiteraard later op de reünie live entertainment en er worden ook oude foto’s getoond op een groot scherm. Leerlingen/leraren die zich nog niet hebben aangemeld kunnen dit alsnog doen via Facebook of per e-mail via Vanlooschool@outlook.com.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button