Hollands KroonUitgaan

Meerkoetelaars kondigen Carnaval 2021 aan

Middenmeer – Carnaval 2021 staat voor de deur en aankomend weekend is het zover. Het ombouwen van de schuur tot Koetelburcht zal dit jaar niet plaats vinden, maar de Meerkoetelaars hebben niet stil gezeten. Zij hebben dit weekend veel op het programma staan, waaronder de Koetelkrant, de Koetiebag en een documentaire.

De Koetelkrant is ook dit jaar weer in elkaar gezet en editie 67 wordt op vrijdag 12 februari rondgebracht in de Wieringermeer. Ook konden carnavalsfans enkele weken geleden een bestelling plaatsen voor een Koetiebag, een thuisfeestpakket voor echte carnavalsgangers. De Koetiebag bevat exclusieve merchandise en verschillende items, zodat dit jaar thuis carnaval gevierd kan worden. Op zaterdag 13 februari worden deze thuis geleverd.

Documentaire
Als klapstuk wordt de documentaire “Route to 66” gelanceerd. De Meerkoetelaars zijn een heel carnavalsjaar lang gevolgd. Op deze manier wordt inzicht gegeven in de organisatie van het 66 jarig jubileum en krijgt de kijker een blik achter de schermen van de carnavalsvereniging. De documentaire is vanaf zondag 14 februari 15:11 uur beschikbaar op Youtube.

Toon meer

Famke Mulder

Dit bericht is geplaatst door Famke Mulder. Zij is stagiair geweest bij Regio Noordkop en volgde de opleiding mediaredactiemedewerker op het Mediacollege in Amsterdam.

Wellicht ook interessant

Back to top button