OverigeVideo

Mollentelling De Helderse Vallei

Advertentie:

Den Helder – De landelijke Mollentelling vindt dit jaar plaats in het weekend van 13 en 14 februari.

Nu De Helderse Vallei gesloten is vanwege de lockdown, worden diverse activiteiten online verzorgd. Zo ook de mollentelling. Voor deze telling trekken educatief medewerkers Marcel en Carine van De Helderse Vallei erop uit op zoek naar levenstekenen van mollen.

In een nieuw educatief filmpje, dat te zien is op het YouTube kanaal van De Helderse Vallei, laten zij zien waar deelnemers op kunnen letten als zij mee willen doen met de mollentelling én vertellen ze van alles over het bijzondere leven van deze ondergrondse dieren. Vanaf 12 februari is er ook een gratis natuurwerkblad over mollen te downloaden vanaf de website van De Helderse Vallei.

Meer informatie: https://www.deheldersevallei.nl/nl/agenda/ en https://www.zoogdiervereniging.nl/agenda/2021/mollentelling-2021

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button