Cultuur/NatuurDen Helder

Met wethouder Remco Duijnker in gesprek over duurzaamheid

Den Helder – Op zaterdag 19 februari staat de mobiele showroom van het Duurzaam Bouwloket op Willemsoord, bij het buitenpodium. Deze showroom met energiebesparende producten is geopend van 10.00 tot 15.00 uur. Van 10.00 tot 12.00 is ook wethouder Duijnker aanwezig om in gesprek te gaan met de inwoners.

Duijnker vertelt de inwoners graag meer over duurzaamheid: “De afgelopen periode hebben we al veel stappen gemaakt op weg naar een duurzame gemeente. Onder andere door inwoners goed te informeren over de mogelijkheden die de gemeente biedt. Maar ook door geld beschikbaar te stellen zoals de duurzaamheidslening en subsidies. Via de mobiele showroom bieden we inwoners de mogelijkheid om informatie op te halen over energie besparen. En ook om vragen te stellen over de koers van de gemeente daarin.” Dit en meer vertelt de wethouder in zijn video uitnodiging.

Over de mobiele showroom
Van radiatorfolie en ledlampen tot warmtepompen en infraroodpanelen; in de mobiele showroom kunnen bezoekers zien wat allemaal mogelijk is om op het energieverbruik te besparen. Bovendien is een adviseur van het Duurzaam Bouwloket aanwezig om vragen te beantwoorden. Het Duurzaam Bouwloket is het
energieloket van de gemeente Den Helder. Het Bouwloket heeft ook informatie in huis over de mogelijkheid van subsidies en financiering.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

2 reacties

  1. Evenals zijn compaan Assorgia wat aandacht trekken vanwege de verkiezingen! Assorgia met kernenergie en Duynker met verduurzaming. De afgelopen 4 jaar hebben zij de kiezer verwaarloosd en genegeerd.

Back to top button
%d bloggers liken dit: