112Den HelderHollands Kroon

Twee mannen uit Den Helder opgepakt na woningoverval in Anna Paulowna

Advertentie:

Anna Paulowna – De politie heeft op maandag 7 februari twee mannen uit Den Helder aangehouden nadat zij de woning van een 74-jarige vrouw waren binnengedrongen. De twee mannen forceerden de voordeur van het huis aan de Mr. Dr. Jonkerlaan in Anna Paulowna, duwden de vrouw aan de kant en gingen de woning in.

De bewoonster van het huis vluchtte vervolgens naar de buren en alarmeerde daar de politie. Met het signalement van de twee mannen maakte de politie een zoekslag in de omgeving van de woning. De verdachten, een 19-jarige man uit Den Helder en een 34-jarige man uit Den Helder, werden aangetroffen en aangehouden. Bij de aanhouding is door de politie gedreigd met een stroomstootwapen.

De bewoonster raakte bij het binnentreden van de twee mannen lichtgewond. Het is onduidelijk of er eigendommen zijn weggenomen. De politie doet onderzoek naar de woningoverval.

Toon meer

Stijn Vos

Stijn Vos was in het verleden werkzaam als politiek verslaggever bij Regio Noordkop. In 2023 maakte hij de overstap naar Binnenlands Bestuur. Tegenwoordig is hij op vrijwillige basis een van de presentatoren van De Week op Zaterdag, op de radiozender van Regio Noordkop.

Wellicht ook interessant

Back to top button