Den Helder

Twijfel over coronavaccinatie, GGD informeert op markt

Advertentie:

Den Helder – Inwoners uit Den Helder en omgeving die twijfels hebben bij een coronavaccinatie, kunnen zaterdag 12 én 19 februari terecht op de weekmarkt in Den Helder. In de Beatrixstraat richt GGD Hollands Noorden een marktkraam in. Daar zijn enkele specialisten uit Noordwest Ziekenhuis, huisartsen, GGD-artsen en verpleegkundigen aanwezig om het gesprek aan te gaan en voorlichting te geven. Inwoners kunnen daar terecht met al hun vragen. Vaccineren is en blijft natuurlijk een vrijwillige keuze.

Als na een gesprek blijkt dat iemand toch gevaccineerd wil worden, dan kan de prik gelijk worden gehaald in het nabijgelegen tijdelijke vaccinatielocatie. Dat is in het voormalige kantoor van Parkeerbeheer (Beatrixstraat 17). Bij deze tijdelijke locatie kunnen mensen die nog niet eerder zijn gevaccineerd tegen corona terecht voor hun eerste prik. Marktbezoekers en andere inwoners uit de regio kunnen er ook terecht voor de boosterprik.

Voor een vaccinatie in het voormalige onderkomen van Parkeerbeheer hoeft géén afspraak te worden gemaakt. Wel is het nodig een geldig legitimatiebewijs mee te nemen. Iedereen is welkom tussen 09.00 en 17.00 uur. Mensen die de boosterprik op een ander moment willen halen, kunnen terecht op een van de GGD-vaccinatielocaties in Den Helder, Middenmeer, Hem of Alkmaar. Kijk voor actuele openingstijden op www.ggdhn-corona.nl.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button