Den Helder

Jaarlijks belastingspreekuur bij de bibliotheek

Advertentie:

Noord-Holland – MEE & de Wering en KopGroep Bibliotheken organiseren in maart en april de jaarlijkse belastingspreekuren. Mensen worden geholpen met aangifte doen of het online aanvragen van toeslagen. Bezoekers hoeven geen lid te zijn van de bibliotheek en de service is gratis. Het is wel noodzakelijk om een afspraak te maken. Dat kan bij de balie of telefonisch.

Dit jaar vindt het plaats in School 7 de bibliotheek in Keizersgracht 94, 1781BB Den Helder. MEE & de Wering is een organisatie die mensen helpen met geld, wonen, mantelzorg en meer. De spreekuren starten op 1 maart en worden t/m 28 april gehouden. Ze vinden plaats op dinsdag van 14.00 tot 16.30 uur, op woensdag van 10.00 tot 12.30 uur en op vrijdag van 10.00 tot 12.30 uur.
De geïnteresseerde kunnen bellen voor een afspraak naar 0223 – 623 434 en voor meer informatie naar KopGroep Bibliotheek.
Toon meer

Odessa Langeveld

Odessa is stagiaire bij Regio Noordkop. Ze studeert aan het ROC van Amsterdam en woont in Anna Paulowna. Ze is bereikbaar via odessa@regionoordkop.nl.

Wellicht ook interessant

Back to top button