Hollands KroonUitgaan

Met pinkster een cursus viool bij Fiddler’s farm

Nieuwe Niedorp – Fiddler’s Farm organiseert met Pinksteren weer een cursus vioolspelen. Dit keer vindt de cursus plaats in de Irish Cottage in Nieuwe Niedorp.  Het is voor jong en oud. Het gaat om het weekend van 27 en 28 mei.

De workshops zijn geschikt voor ervaren muzikanten en beginners. De fiddle (een ander woord voor viool) workshops voor de volwassenen worden verzorgd door enkele zeer gerenommeerde Ierse fiddlers. Voor de jongste kinderen zijn er ervaren Nederlandse leraren.

De kosten voor de workshop zijn €95 voor kinderen t/m 12 jaar en €130 voor iedereen vanaf 13 jaar. Het wordt gehouden in The Irish Cottage, Verlaat 4, 1734 JN Oude Niedorp. De mogelijkheid bestaat om tijdens het weekend te kamperen met een tent of op de kamperstandplaats. Dit is gratis voor de deelnemers aan de workshops. Familieleden betalen 5 euro per persoon voor het weekend.

Diner op zondag en het kamperen op het terrein zitten bij de prijs inbegrepen voor cursisten, net zoals koffie en thee tijdens de lessen. De geïnteresseerde kunnen zich inschrijven via de website fiddlersfarm.

 

Toon meer

Odessa Langeveld

Odessa is stagiaire bij Regio Noordkop. Ze studeert aan het ROC van Amsterdam en woont in Anna Paulowna. Ze is bereikbaar via odessa@regionoordkop.nl.

Wellicht ook interessant

Back to top button