Kinderkledingbeurs in Julianadorp

Julianadorp – De Evangelische Gemeente Julianadorp houdt zaterdag 18 april van 10.00 tot 14.00 uur een tweedehands kinderkledingbeurs. Kinderkleding verkopen? Dat kan helemaal gratis! Stuur gerust even een e-mail of kijk op de facebookpagina voor meer informatie. Kinderkleding schenken mag natuurlijk ook.

De kinderkleding wordt netjes gesorteerd opgehangen en neergelegd op maat, zodat de bezoeker makkelijk en overzichtelijk kan zoeken naar kleding. Het bezoek van de beurs is gratis. Over de verkoopprijs (bepaald door de verkopers van de kinderkleding) wordt 10 procent extra gerekend, wat ten goede komt aan het Lion King project in Bali. Van de kleding die geschonken is, gaat de gehele verkoopprijs naar Lion King. Daarnaast is een ieder van harte welkom om een kopje koffie of thee te komen drinken.

Kijk voor meer informatie op de Facebookpagina Kinderkledingbeurs Julianadorp of e-mail naar kinderkledingbeursjulianadorp@gmail.com. Het adres van de Evangelische Gemeente Julianadorp is middelzand 3502 in Julianadorp.

Exit mobile version