112

Man onder invloed rijdt bus total loss

Middenmeer – De politie heeft zaterdag het rijbewijs van een automobilist ingenomen, nadat deze op de Prof.Ter Veenweg in Middenmeer een ongeval had veroorzaakt. De man reed bij twee middengeleiders alle wegwijspalen en een lantaarpaal uit de grond. Hij deed dit met de bus van de baas.

De bestuurder werd uiteraard aangehouden en bleek bovendien onder invloed van alcohol achter het stuur te zijn gekropen. De bus is total loss, maar gelukkig zijn geen omstanders of andere voertuigen geraakt. De automobilist zelf kwam er zonder letsel vanaf. De blaastest wees uit dat hij 590ugl scoorde, bijna drie keer hoger als toegestaan.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button