Sport

Nieuwe trainers DWOW 1 en VR1

Wieringerwerf – Het bestuur van DWOW heeft in overleg met de huidige trainers en spelers aan de opdracht voldaan om nieuwe trainers voor het seizoen 2020-2021 aan te stellen. DWOW 1 gaat komend seizoen getraind worden door Jeroen Bommels. Jeroen komt van RKEDO en wil de uitdaging aangaan om de 2e klasse te bereiken. Gregory van Sauers, de huidige trainer, gaat naar West Frisia.

DWOW VR1 gaat komend seizoen getraind worden door Luc Ebbeling. Luc komt van Blokkers VR1, waar hij begin van het seizoen gestopt was. Hij wil met DWOW VR1 een gooi doen naar minimaal een periode titel en in de toekomst 1e klasse te voetballen.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button