Den HelderUitgaan

Dag van de Muziek hoopt op najaarseditie

Den Helder – De jaarlijkse Dag van de Muziek gaat dit jaar wellicht toch door. De traditionele voorjaarseditie gaat, net als in 2020, door corona niet lukken, maar opgeven doet de organisatie nog niet. “We zetten er nog geen streep door, maar gaan bekijken of een muzikale dag in het najaar mogelijk is”, aldus Petra Clowting namens de organisatie.

“We gaan begin juni niet redden”, laat de organisatie via Facebook weten. “Mocht het weer mogen, dan kunnen we eenmalig in oktober een Herfsteditie houden voor De Dag van Muziek.” Vooralsnog wordt gedacht aan het evenement op 9 oktober. De komende maanden moet duidelijk worden of het haalbaar is.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button