Den Helder

Op weg naar de stembus

Den Helder – Het Internationaal Vrouwen Centrum organiseert op woensdag 10 maart een interactieve informatiebijeenkomst voor alle vrouwen in Den Helder die meer te weten willen komen over de aanstaande Tweede Kamerverkiezing, op 17 maart.

“We organiseren deze bijeenkomst aan de hand van de ‘Verkiezingsspecial’, een interessant en laagdrempelig programma over de rol van de Tweede Kamer en waarin wordt uitgelegd hoe het stemmen in zijn werk gaat op 17 maart”, zo laat een woordvoerster weten. De ‘Verkiezingsspecial’ is ontwikkeld door ProDemos, dat zich richt op politieke participatie door burgers.

Het IVC vindt het belangrijk dat haar deelnemers participeren in de Nederlandse samenleving en dat zij op een toegankelijke manier geïnformeerd worden over de verkiezingen. “Met deze bijeenkomst willen wij hen stimuleren om gebruik te maken van hun stemrecht.”

De bijeenkomst vindt plaats op 10 maart van 09.15 tot 10.15 uur. Vanwege de Corona-maatregelen is de bijeenkomst online. Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden via de balie van het IVC, elke maandag, dinsdag en woensdag van 09.00 tot 11.00 uur, of via ivcdenhelder@outlook.com.

Toon meer

Ronald Boutkan

Bovenstaand bericht is geplaatst door Ronald Boutkan, algemeen directeur van Regio Noordkop. Ronald woont in Julianadorp en is bereikbaar via ronald@regionoordkop.nl of telefonisch via 0643436070.

Wellicht ook interessant

Back to top button