Hollands Kroon

Inzamelingsactie voor Oekraïne gestart in ’t Veld

’t Veld – Een Pools gezin woonachtig in ’t Veld is een inzamelingsactie gestart. Middels directe contacten weten zij waar behoeft aan is. Veel vraag is er naar pijnstillers, ontstekingsremmende medicijnen, EHBO koffers, thermische dekens, gewone dekens, slaapzakken, regenpakken, zaklampen, batterijen, kaarsen, aanstekers, handdoeken nieuw of gebruikt maar wel gewassen), tandpasta, tandenborstels, producten voor algemene hygiëne, babyluiers/-pampers, warme kleding met name voor kinderen, voedsel met lange houdbaarheidsdatum bij voorkeur alleen in blik.

De goederen kunnen in de week van 7 tot en met 12 maart worden afgeleverd in het voorportaal van de Martinuskerk van 09:00 – 17:00 uur, bij voorkeur verpakt in dozen. Vanuit het portaal zullen de goederen dagelijks worden overgebracht naar de hiervoor ingerichte aula om te worden gesorteerd, waarna ze gereed gemaakt worden voor transport naar het Pools/Oekraïense grensgebied. Vanwege deze voorsortering komen de goederen op de juiste plek terecht.

Op werkdagen is de kerk bovendien geopend van 18:30 – 20:00 uur voor afgifte van goederen. Mocht transport naar de kerk om wat voor reden moeilijk zijn, dan kunnen de gulle gevers bellen naar telefoonnummer 06-15663392 vanaf 16:30 uur en de goederen worden opgehaald.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button