Sport

RTV Toon Jacobs houdt Slagroomtocht

Advertentie:

Den Helder – RTV Toon Jacobs organiseert de Slagboomtocht. Dat is op zondag 13 maart een toertocht over 65 kilometer, waarbij een koffiestop in Sint Maartenszee wordt gehouden.

De tocht wordt gereden onder leiding van een ervaren toerleider. De gemiddelde snelheid zal omstreeks op 22 kilometer per uur liggen. De tocht begint bij het clubhuis in park Quelderduyn en start om 09:30 uur. Tevens start een groep fietsers met een iets hogere snelheid op dezelfde tocht.

Het dragen van een fietshelm is verplicht. Ook niet-leden zijn van harte welkom om mee te rijden. Het inschrijfgeld voor NTFU-leden is € 2,00 en voor overigen € 3,00. Zie voor verdere inlichtingen op de website of vlak voor de start in het clubhuis.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button