Hollands Kroon

Nieuw binnenverblijf voor Stichting Leeuw uit Anna Paulowna

Advertentie:

Anna Paulowna – Een grote verrassing voor Stichting Leeuw uit Anna Paulowna. De stichting is uitgeroepen tot Club van de Week en ontvangt daarom een eenmalige bijdrage van 5.000 euro van de VriendenLoterij. Stichting Leeuw gebruikt de bijdrage om een nieuw binnenverblijf voor dieren in de opvang te bouwen.

Robert Kruijff, directeur van Stichting Leeuw: “Volgend jaar gaan we onze 33 binnenverblijven vernieuwen. De bijdrage komt dus goed uit want hiermee kunnen wij een compleet nieuw verblijf bouwen. Stichting Leeuw is er om het welzijn van roofdieren binnen en buiten Nederland duurzaam te verbeteren. Het feit dat wij Club van de Week zijn geworden was voor ons compleet een verrassing want wij hebben ons niet zelf opgegeven. We willen diegene graag bedanken voor het onder de aandacht brengen van Stichting Leeuw.”

‘Clubs van de Week’
Clubs van de Week is door de VriendenLoterij in het leven geroepen om clubs, verenigingen en stichtingen in Nederland een steuntje in de rug te geven. Zij krijgen ieder een bijdrage van 5.000 euro van de VriendenLoterij voor een specifiek doel of een maatschappelijk project voor de club en haar leden. Om voor de titel in aanmerking te komen, kunnen clubs, verenigingen en stichtingen zich aanmelden op www.clubsvandeweek.nl.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button