Hollands Kroon

Inschrijvingen Beursvloer Hollands Kroon verlengd

Advertentie:

Wieringerwerf – Wie graag deel had willen deelnemen aan de Beursvloer in Hollands Kroon maar te laat was met inschrijven hoeft niet te treuren; om alle partijen een kans te geven om bij dit sociale evenement aanwezig te zijn is de deadline voor inschrijvingen verlengd.

Om bedrijven en organisaties de kans te geven elkaar te helpen zonder tussenkomst van de portemonnee organiseert de Hollands Kroonse Uitdaging wederom een Beursvloer. Op 22 maart hebben bedrijven, organisaties en verenigingen weer de kans elkaar te vinden op deze Beursvloer, om zo te bespreken wat zij voor elkaar kunnen betekenen.

Tot de originele deadline van 8 maart hebben meer dan negentig organisaties, bedrijven, en verenigingen zich opgegeven. Om nog meer partijen een kans te bieden om deel te nemen aan dit evenement heeft de organisatie besloten de inschrijvingen te verlengen. Geïnteresseerden hebben nog tot 15 maart de tijd om zich in te schrijven. Organisaties die zich voor deze deadline aanmelden worden opgenomen in de beurscatalogus met hun vraag of aanbod. Na 15 maart is het alleen nog mogelijk om aangemeld te worden als bezoeker.

De Beursvloer vindt plaats op RSG Wiringherlant in Wieringerwerf, van 19:00 tot 21:00. Aanmelden voor deelname kan bij Edwin Wittink, manager van de Hollands Kroonse Uitdaging, via Info@hollandskroonseuitdaging.nl of via 06 515 576 33.

Toon meer

Brent van der Hell

Brent van der Hell is werkzaam bij Regio Noordkop als verslaggever / redacteur TV. Hij is bereikbaar via brent@regionoordkop.nl, of via de telefoonnummers 0627656370 en 0223684609.

Wellicht ook interessant

Back to top button