Noord-Holland

Miriam van Kuijk nieuwe provinciesecretaris

Noord-Holland – Miriam van Kuijk wordt de nieuwe provinciesecretaris en algemeen directeur van de provincie Noord-Holland. Ze treedt op 1 juni 2023 bij de provincie in dienst.

Het College van Gedeputeerde Staten heeft mevrouw Van Kuijk benoemd tot provinciesecretaris en algemeen directeur. Miriam van Kuijk (1962) is sinds 2007 secretaris-directeur van het Hoogheemraadschap Schieland en Krimpenerwaard. Daarvoor was zij in diverse functies werkzaam bij de gemeente Leidschendam-Voorburg en de gemeente Heemstede.

Van Kuijk is gehuwd en heeft twee kinderen. Bij de provincie Noord-Holland volgt zij mevrouw mr. R.M. (Renée) Bergkamp op, die sinds 1 november 2016 provinciesecretaris is.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Reageer op dit bericht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back to top button