Jeugd

Robin Hood komt naar Den Helder

Den Helder – Het Nationaal Jeugd Musical Theater (NJMT) speelt op zaterdag 18 maart haar nieuwe productie Robin Hood de musical in theater De Kampanje. Eerder speelden de leerlingen van de theaterschool de musicals Alice in Wonderland en Kruistocht in Spijkerbroek in het Helderse theater. Naast de jongeren spelen ook een aantal volwassen acteurs mee.

De musical vertelt het verhaal van Robin Hood en zijn strijd voor gelijkheid. Volgens een persbericht van het NJMT een “belangrijke boodschap in de wereld van nu waarin er nog steeds te veel ongelijkheid heerst, niet ieder mens een stem heeft en het niet overal vanzelfsprekend is dat je mag zijn wie je bent.” De musical kent grote scènes met “spannende gevechten”, maar ook “indringende intieme momenten”. Het verhaal krijgt van componist, tekstschrijver en regisseur Elise Berends interessante twist: Robin Hood is een meisje.

Kijk op www.robinhoodmusical.nl voor meer informatie en de volledige speellijst, of op www.kampanje.nl voor kaartverkoop.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Reageer op dit bericht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back to top button