Hollands Kroon

Campus de Terp opent na de zomervakantie

Advertentie:

Wieringerwerf – Campus de Terp krijgt steeds meer vorm. Op woensdag 3 april aanstaande is er een informatiebijeenkomst, waarbij zichtbaar gemaakt wordt wat Campus de Terp kan betekenen voor het onderwijs, verenigingen en het bedrijfsleven. Campus de Terp moet de plaats in de Wieringermeer worden waar alle inwoners van 0 tot 100 kunnen leren, sporten, recreëren en elkaar ontmoeten in een groene, duurzame, uitdagende en innovatieve omgeving.

Onderwijs, kinderopvang, het bedrijfsleven, de overheid, sport en recreatie werken daar nauw met elkaar samen. Het is de bedoeling dat Campus de Terp een flinke impuls geeft aan de leefomgeving en het welzijn in de Wieringermeer. Op dit moment wordt nog steeds gebouwd aan de campus, maar na de zomervakantie van 2024 wordt Campus de Terp officieel geopend. Dan zijn beide gebouwen in gebruik en het nieuwe schooljaar en sportseizoen gaan dan weer van start.

Tijdens de informatiebijeenkomst van 3 april 2024 kunnen geïnteresseerden inlopen vanaf 19.00 uur, waarbij de bijeenkomst om 19.30 uur van start gaat. De bijeenkomst wordt gehouden in RSG Wiringherlant en aanmelden is mogelijk via: info@campusdeterp.nl. Dit kan tot 2 april 2024.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button