Cultuur/NatuurHollands Kroon

Maak een video voor Open Cultuur Podium Hollands Kroon

Hollands Kroon – De sluitingstermijn voor het inzenden van een video voor het eerste live Open Cultuur Podium in Hollands Kroon is vastgesteld op 15 april. Recent heeft Theo Meskers, wethouder voor Kunst en Cultuur, de inwoners van Hollands Kroon opgeroepen om mee te doen.

Een korte video (maximaal 3 minuten) kan gestuurd worden naar openpodiumhk@gmail.com. Videosuggesties zijn het zingen van een lied, het spelen van muziek op je eigen instrument, het voordragen van een gedicht, het voorlezen van een kort verhaal, het vertellen over een zelfgemaakt schilderij, etc.

Vermeld bij inzending je voor- en achternaam, woonplaats en telefoonnummer en vertel in het kort iets over de bijdrage. Het Cultuurplatform gaat alle inzendingen bundelen en er een interactieve live-uitzending van maken via Facebookpagina van het Cultuurplatform. Inzenders krijgen bericht wanneer de uitzending plaatsvindt. E-mail voor vragen naar openpodiumhk@gmail.com.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button